Wat doet jouw bedrijf om beter te presteren?
Deel jouw goede voorbeeld of idee!

Beter lichtgevoel met LEDs bij Verzinkerij Van Aert

Albert Stevens
Van Aert

Verzinkerij van Aert is gespecialiseerd in thermisch verzinken van staal! Al meer dan 40 jaar kwaliteit in duurzaamheid. De Verzinkerij is een familiebedrijf waar de klanten zich met recht koning mogen noemen!


Van Aert heeft in de hele fabriek, in de kantoren, in de gangen en buiten de halogeen verlichting vervangen door led-verlichting. Zo’n 70% van het bedrijf draait nu op led-verlichting. De motivatie hiervoor was een beter lichtgevoel voor de medewerkers creëeren, vooral voor de mensen die middag-/avonddiensten werken. Daarnaast levert het een grote energiebesparing op. Het bedrijf heeft uit 3 installateurs gekozen voor het bedrijf dat een goede garantie gaf voor de ruimte met zure omstandigheden.


De medewerkers reageren heel positief op de led-verlichting, vooral de chauffeurs die ’s avonds in het donker buiten moeten laden of lossen. Het bedrijf heeft het ook al een aantal andere bedrijven aangeraden.


Ook heeft het bedrijf geïnvesteerd in e-heftrucks. Deze maken minder geluid voor de buurt, zijn energiezuiniger en beter voor het milieu.

Organisatie: Van Aert
Contactpersoon: Albert Stevens
Functie: Bedrijfsleider

Relevante artikelen
Optimale zorg voor mens en machine
Kumoweld uit Assen heeft een compleet portfolio aan producten en diensten voor de lasindustrie. Je koopt of huurt er alles wat een lasser nodig heeft, laat er machines kalibreren en onderhouden, maar ze helpen ook bij het implementeren van nieuwe normeringen en hebben een gecertificeerd opleidingsinstituut. Het bedrijf groeide dwars door de crisis heen en floreert nog steeds. Wat is het geheim?
5xbeter Congres 2017 'Nu ff niet!'
Onder het motto ‘Nu ff niet!’ vragen we aandacht voor gedrag en cultuur op de werkvloer. Omdat “even snel” nooit de reden van een ongeval mag zijn.
Bijeenkomst 'Het gesprek met elkaar aangaan' (district Zuid-Holland)
Hoe betrek je medewerkers bij veranderingen en verbeteringen in het bedrijf?