Wat doet jouw bedrijf om beter te presteren?
Deel jouw goede voorbeeld of idee!

Vloer lichter maken - CPJ Techniek bv

Martine Blauw
CPJ Techniek bv

CPJ Techniek bv is een toeleveringsbedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en -reparatie voor diverse industriële branches.

Twee jaar geleden heeft CPJ Techniek de vloer lichter gemaakt in bepaalde delen van de hal. Hierdoor zijn medewerkers meer bewust van rommel op de grond, wordt er netter gewerkt rond de banken en kan de vloer makkelijker schoon worden gehouden. Het bedrijf is zelf gestart met het lichter maken van de vloeistof vaste vloer  en had ook zelf de kennis in huis om de vloer lichter te maken.

De ruimte oogt nu rustiger en is meer opgeruimd, wat uiteindelijk een betere werksituatie oplevert.

Daarnaast zorgt de samenvoeging van de zusterbedrijven SMFR BV en CPJ Techniek BV. voor meer effectiviteit. SMFR BV zat tot april 2016 gevestigd in Middenmeer. Sindsdien zijn beide bedrijven gevestigd onder 1 dak. Deze ontwikkeling is niet alleen voor ons zelf heel positief, ook naar onze klanten is dit een positieve ontwikkeling geweest.

Organisatie: CPJ Techniek bv
Contactpersoon: Martine Blauw
Functie: Administratief Medewerker

Relevante artikelen
Optimale zorg voor mens en machine
Kumoweld uit Assen heeft een compleet portfolio aan producten en diensten voor de lasindustrie. Je koopt of huurt er alles wat een lasser nodig heeft, laat er machines kalibreren en onderhouden, maar ze helpen ook bij het implementeren van nieuwe normeringen en hebben een gecertificeerd opleidingsinstituut. Het bedrijf groeide dwars door de crisis heen en floreert nog steeds. Wat is het geheim?
5xbeter Congres 2017 'Nu ff niet!'
Onder het motto ‘Nu ff niet!’ vragen we aandacht voor gedrag en cultuur op de werkvloer. Omdat “even snel” nooit de reden van een ongeval mag zijn.
Bijeenkomst 'Het gesprek met elkaar aangaan' (district Zuid-Holland)
Hoe betrek je medewerkers bij veranderingen en verbeteringen in het bedrijf?