Wat doet jouw bedrijf om beter te presteren?
Deel jouw goede voorbeeld of idee!

Kennis & vaardigheden: investeren in kennisvergaring

We hebben voor 2015 een bedrag van 20.000 euro gereserveerd voor opleidingen.  Daarnaast bezoeken we diverse metaalunie kennisdagen en doen we mee aan enkele kennis- en opleidingstrajecten.  Zo hebben we in 2014 het coaching- en adviesprogramma Verbetering Leercultuur in de Metaal (VLM) gevolgd en zijn we dit jaar bezig met het PKM Stroomversneller project; een advies voor het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Ook maken we gebruik van de OOM Skillsmanager, die werknemers in de metaalbranche online hun vaardigheden in kaart laat brengen en laat zien welke opleiding(en) ze moeten doen om hun doelen te bereiken.

Relevante artikelen
Optimale zorg voor mens en machine
Kumoweld uit Assen heeft een compleet portfolio aan producten en diensten voor de lasindustrie. Je koopt of huurt er alles wat een lasser nodig heeft, laat er machines kalibreren en onderhouden, maar ze helpen ook bij het implementeren van nieuwe normeringen en hebben een gecertificeerd opleidingsinstituut. Het bedrijf groeide dwars door de crisis heen en floreert nog steeds. Wat is het geheim?
5xbeter Congres 2017 'Nu ff niet!'
Onder het motto ‘Nu ff niet!’ vragen we aandacht voor gedrag en cultuur op de werkvloer. Omdat “even snel” nooit de reden van een ongeval mag zijn.
Bijeenkomst 'Het gesprek met elkaar aangaan' (district Zuid-Holland)
Hoe betrek je medewerkers bij veranderingen en verbeteringen in het bedrijf?