Wat doet jouw bedrijf om beter te presteren?
Deel jouw goede voorbeeld of idee!

Innovatie: up-to-date zijn is belangrijk

Marinus Spierings Gereedschapsmakerij

Om up-to-date te blijven op het gebied van innovatie is MSG (Marinus Spierings Gereedschapsmakerij) aangesloten bij Brainport Industries (een netwerk van high-tech toeleveranciers) en Teqnow (een platform rondom innovatieve technologieën in het industriële MKB).

We vinden het belangrijk jongeren te betrekken wat te doen. Vice versa kunnen wij wat van het leren. Daarom zijn we een innovatieproject opgestart met Avans Hogeschool. De jeugd is tenslotte de toekomst!

Relevante artikelen
Optimale zorg voor mens en machine
Kumoweld uit Assen heeft een compleet portfolio aan producten en diensten voor de lasindustrie. Je koopt of huurt er alles wat een lasser nodig heeft, laat er machines kalibreren en onderhouden, maar ze helpen ook bij het implementeren van nieuwe normeringen en hebben een gecertificeerd opleidingsinstituut. Het bedrijf groeide dwars door de crisis heen en floreert nog steeds. Wat is het geheim?
5xbeter Congres 2017 'Nu ff niet!'
Onder het motto ‘Nu ff niet!’ vragen we aandacht voor gedrag en cultuur op de werkvloer. Omdat “even snel” nooit de reden van een ongeval mag zijn.
Bijeenkomst 'Het gesprek met elkaar aangaan' (district Zuid-Holland)
Hoe betrek je medewerkers bij veranderingen en verbeteringen in het bedrijf?